L'APPUNTAMENTO DELIVERY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 695 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij L'Appuntamento Delivery. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2023 om 19:31 Arrivé encore chaud, super bon même très bon , livreur mega sympa et très poli ! On recommande !
15 mei 2023 om 22:34 17u40 besteld, voorzien om te leveren om 18u40 en uiteindelijk pas halfuur later dan voorzien ontvangen. En dat op een maandag. Nuja, het was lekker en als ik andere reviews zo zie heb ik nog chance gehad met de wachttijd precies.
5 mei 2023 om 1:08 Pizza besteld. Allemaal tip top in orde! Vriendelijk en enthousiast ontvangen. Ik bestel hier al jaren en elke keer weer aangenaam verrast. Top service, topkwaliteit, en super lekker!! Ik eet nergens anders nog pizza dan hier! Puik werk, mannen! Top!
2 mei 2023 om 9:16 We hebben 2,5u op de pizza moeten wachten. We belde even om te horen waar ze bleven. Jammer genoeg was de man aan de telefoon zeer onvriendelijk en onrespectvol. De bezorger was wel vriendelijk. De pizza's waren zeer droog en toppings waren ver zoek.
30 apr 2023 om 21:46 15min vroeger dan voorzien. Kaas op pizza terwijl niet gevraagd, even gebeld. 20min later de correcte pizza. Super service.
29 apr 2023 om 21:21 Bijna 2u moeten wachten :(. Bijna koud maar anders lekker.
29 apr 2023 om 6:15 Met 30 minuten later was voorzien 18 h En 18h30 aangekomen
28 apr 2023 om 11:58 Op het afgesproken uur, zelfs 5 min vroeger. Deze keer wel rucola bij de superlekkere pizza rundscarpaccio ;)
22 apr 2023 om 23:10 Good service, best pizza I ever had! Traditional Italian Pizza made by real Italians
20 apr 2023 om 10:19 Normaal wordt er rucola bij één van de bestelde pizza's geleverd -> was er niet bij. Verder, heel lekker zoals gewoonlijk.
18 apr 2023 om 18:33 Les pizzas délicieuses comme d'habitude et livré avec 30 min d"avance
17 apr 2023 om 19:53 Parfait comme d'habitude..